PANCOBANING URIP

PANCOBANING URIP
Voc : Novi

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Reff :
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane gusti
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Kembali ke atas…

2 Komentar

  1. di video itu sora aoi ayaa

  2. jelas2 artis dangdut.. gmana sih.. swt

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: