AKU PANCEN NGENE – Rano Parno

*Marsini

*

*

*

*

*

AKU PANCEN NGENE

Aku arep ngomong  tulung dirungoke..
Aku arep kondo tulung digatekke
Mbok ojo suloyo.. kesel le ngrasakke..
Aku ra seneng kowe koyo ngene..

Jembarno atimu.. ora susah nesu..
Sing penting awakku.. cinta kepadamu..
Ayo dho ditoto.. ojo lali ndongo….
Ora mung nyulayani..

Aku ora.. biso…
Nuruti opo sing mbok andengke
Rabiso ngerti sing mbok karepke..
Ngapurane sing gedhe..
Aku pancen ora biso
nuruti opo sing mbok andengke..
Rabiso ngerti sing mbok karepke..
Ngapurane sing gedhe..
Aku pancen ngene..

Saiki kowe wis ngerti..opo sing tak pengeni..
Saiki kowe kudu janji ojo lali..
Ojo nglarakke ati… ooo…yeeee..yee..

24 Komentar

  1. Pertamax dewe..
    lagu slow rock jowo iki pancen maknyuss…

    • pertamaaaaaaaaaaaaxxxxxzzz memang maknyuuuss

  2. (maaf) izin mengamankan PERTAMA dulu. Boleh kan?!
    pokoknya saya minta jatah pertamanya.

  3. makyus Pak Lik kulo pingine ngaten mawon

  4. ekojuli

    rano parno?

  5. Om Agus

    jangan salah tulis rano porno yah om..😀

  6. saya jadi terpesona mendengar rock yang njawa itu, bagus hehehe

  7. Rindang

    katrok tp lagunya enak pak

  8. ngono yo ngono tapi mbok yo ojo ngono…

  9. pancen oye!

  10. Kalo inget pancen oye.. inget dgn Mbah Marijan
    Pancen ngene….??
    Salam Hangat

  11. Dangstars

    Ojo Parno kang..
    Entu dewasa..

  12. ealah mas parno toh sing nembang, asyik asyik

  13. Wuenak tenan lagune…😉 salam kenal mas…

  14. iki lirik lagu toh? pancen ….

  15. arkasala(dot)com

    Pak, saya kok baru tahu ada Rano Parno he he.
    Trims, Pak

  16. Tadi kaget waktu baca ; RANO PARNO😀 huehehehe ternyata emang ada to? Cuman mungkin belom dipublikasi secara besar2an hehe..😀

  17. senggakane terakhir kuwi sing ra nguwati mas.
    ooo…yeeeeee…yeeeeeeeeeeeee

  18. rano parno

    Matur nuwun kagem panjenengan sedaya, monggo sareng-sareng mundhut VCD nipun, sampun beredar…..namung cemban rupiyah, hehheheee, asli lho iso karaoke sisan….. asik pokoe… suwun

  19. rano parno

    Judul Album RANO PARNO

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: