DEWE DEWE JATAHE

DEWE DEWE JATAHE
Artis (Band): H. Ma’ruf Islamuddin, Miftahul Jannah, Group Rebana PONPES Walisongo – Sragen

Ono ndunyo… (namung sepisan)
Ojo nganti… (podo kapusan)
ngAti-ati karo bujuke syetan
Urip iki… (mung sawang sinawang)

(yen) Bab agomo… (nyawango nduwure)
Ndadekake.. (sregep ngibadahe)
Amrih siro biso nrimo atine
Bondo dunyo… (nyawango ngisore)

Yaa rosulalloh…. (salaamun’alaik)
Yaa rofi’asyaa… (niwaddaroji)
Athfatayyajirotal’alami
Yaa uhailalju… (di wal karomi)

~{}~

Mburu dunyo ora ono mareme
Menowo ora nrimo atine
Ojo podo meri karo kancane
Bab rejeki… (dewe-dewe jatahe)

Mulo ayoo… (cancot taliwondo)
Ngibadahe… (podo ditingkatno)
Nyambut gawe sak bisa-bisane
Mung seng penting… (halal carane)

3 Komentar

  1. Syahadi ali

    Truskan dan tingkatkan! Akedemi2 walisongo,maju untuk membela agama islam.allah huakbar walilla hilham.allah humma sullu alamuhammad.

  2. Wong pengin motor ora qelakon,dasarwong kere alias males .ora gelem nyambut gawe,ojo di bodo,ake wong tuamu,ne pengin motor yo kerjo dewe.cah sing ora mejaji,kerjo ne pengin motor,ojo koyo ayam sayur gaweane mangan turu,

Trackbacks

  1. PINGIN MOTOR

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: