DOMBLONG

Genk Kobra

Uee.. alaaah.. konthal knthil.. jowal jawil tangane ngrathil
Lit alaaah.. dulat dulit omongane clekit watake medhit
Wel di uwel uwel awak pegel pikirane cunthel…

Rik dilirak lirik arep kenal koq ndadak nglirik..
Man di eman eman sing dilirik ra perasaan..
Yel di uyel uyel roso keri lee ngguyu ngekel…

Blang gentak cilup bagong.. mangan rujak ngeleg dondong…
ee..bareng cedak koq malah ndomblong….
Blang gentak cilup bagong.. mangan rujak ngeleg dondong…
ee..bareng cedak lha koq malah ndomblong….

Music…………….

Aku rak wis kondo yen aku pancen trisno…
Tresno marang kowe ning kowe leda ledee..
Seprono seprene ora ono jawabe… piyeee…..
Kembali ke… Blang gentak….!!
Music maneeh.. truss .. nyang lekasan maneh.!

Iklan

1 Komentar

    Trackbacks

    1. DOMBLONG

    Tinggalkan Balasan

    Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

    Logo WordPress.com

    You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

    Gambar Twitter

    You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

    Foto Facebook

    You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

    Foto Google+

    You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

    Connecting to %s

    %d blogger menyukai ini: