KUDU MISUH ~ Rock Dangdut

Emang..kalau jadi orang kecil harus siap sering banyak ujian..tapi semakin diuji kalau gak kuat terus khilaf suka ngumpat ( misuh-misuh ) nyalahin keadaan ya…. begitulah akibatnya… Ingat dong pesan Eyang.. SING SABAR .. SABENERE SUGIH KUWI UKURANE DUDU BONDHO.

KUDU MISUH
Oleh : M.Sodiq
Cobo to gagasen..lelakonku iki..
Ra ono senenge .. susah sing tak temoni..
Ngolah ngaleh gawean.. ora ono sing mundut
Dino dino isine.. aku mung kudu misuh…
Hey.. embuh…!!

Cobo nggarap sawah..tinggalane wong tuaku..
Nggumunku saben nandur.. regane pupuk duwur…
Durung oleh seminggu..sawah kebanjiran lumpur..
Kabeh modal utangan.. ora biso kesaur…
Heey…ajuur….!!

Sawah tak dol murah.. aku nyicil angkodes..
Nyopir oleh seminggu.. regane bensin ngeces…
Tarif tak mundake.. penumpang nggerudel aee…
Kerep telat Oli.. rusak ring sak metale…
Hee… kere…!!

Montor nggangkrak neng bengkel..ra biso ogel ogel…
Rasane uripku .. koyo iwak begedel…
Nyepi nang kuburan golek tembusan togel…
Nomer ngeblong terus ..awakku.. dedel..duel..
Hee… gombal…!!!

Kabeh dalan wis buntu aku nekat mbandar dadu…
During ono sing udu..keamanan wis njaluk sangu…
Ono oknum polisi.. ono oknum tentara..
Obrakan wingi wingi..wis kerep tak sangoni..
Bareng prei ranyangoni..aku diseret nang mburi…
Diganjar telung sasi…misuh sak jroning ati…

Hee..ee..!!!…..????

Iklan

2 Komentar

  1. Sabar, sabar, sabar… Embuh nganti kapan sabare. Sambung donga saka adoh…

  2. Anggit Bayu mukua

    Minta kunci gitarnya dong min

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: