PANCOBANING URIP

PANCOBANING URIP
Voc : Novita

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasane atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Reff :
Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane gusti
Mugo kang kuwoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Kembali ke atas…

About these ads

2 Komentar

  1. di video itu sora aoi ayaa

  2. jelas2 artis dangdut.. gmana sih.. swt

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: